Vil du bli med i grøntgruppa?

Styret er i ferd med å etablere en grøntgruppe for sameiet som kan ta seg av en mer utvidet beplantning enn den vår gartner står for. Det er blant annet ønskelig med høstbeplantning i sameiets blomsterbed.

Sameiet bekoster innkjøp til beplantning, samt noe sosialt for grøntgruppa. Grøntgruppa er tenkt sammensatt av frivillige i sameiet som har grønne hender og generell interesse for blomster og estetikk. Dette er også en god mulighet til å bli kjent med naboer. Er du interessert i å bli med? Ta kontakt med styreleder Linn så snart som mulig!

1 tanke på “Vil du bli med i grøntgruppa?

  1. Vi har nå fått en grøntgruppe bestående av Marianne Lønning, Roald Færseth og Xianer Shum. Marianne har gjort en super innsats så langt, med nye potter utenfor 73A og 73B, samt beplantning i det ene bedet ved innkjøringen til sameiet. Dersom flere med grønne fingre ivrer etter å bidra, er det bare å ta kontakt.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s