Kodelås på søppelrommene

I disse dager kommer kodelåsene på søppelrommene. Berør det sorte feltet med fingrene for å aktivere tastatur, tast koden dere har fått opplyst i informasjonsskriv etterfulgt av stjerne, vri lås mot høyre.

1 tanke på “Kodelås på søppelrommene

  1. Sammenfallende med at nye kodelåser har kommet på plass, så har det kommet ny leverandør på søppeltømming i Renovasjonsetaten. Dette innebærer at det er store restanser på tømming av søppel. Vi beklager de fulle containerne. Vi har lagt inn flere klager på dette hos Renovasjonsetaten og håper på snarlig tømming.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s