Ny nettside!

Velkommen til ny nettside for sameiet Oslo Panorama Ekeberg!

På nettsiden finnes relevant informasjon om sameiet og elektroniske oppslag. Nettsiden erstatter bruk av oppslagstavlene i inngangspartiene og informasjonsskriv i postkassene. Vi går over til elektronisk varsling per e-post til seksjonseierne om viktig informasjon.

Siden sameiet nå har en nettside som kan brukes aktivt, så kommer mye av den informasjon som tidligere ble gitt i informasjonsskriv ikke til å bli varslet per e-post (eksempelvis om styrets sammensetning, postkasseskilt, defekte heiser). Informasjonsskrivene forbeholdes aktuelle saker som vi anser som så viktige å informere eksplisitt om at vi også sender varsel per e-post med henvisning til nettsiden (eksempelvis endring av parkeringsrutiner, informasjon om forestående dugnad, situasjoner der seksjonseierne aktivt må foreta seg noe). Vi anbefaler at dere uansett jevnlig besøker nettsiden for å være oppdatert.

Varsel om tidspunkt for sameiermøte, samt selve innkalling til sameiermøte, vil fortsatt bli sendt per postgang.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s