Jul og brannvern

Vi går nå inn i en høytid med mye bruk av levende lys, elektrisk lys og andre elektriske artikler. Vi minner om den enkelte sameiers ansvar for å sørge for forsvarlig bruk av alt slikt utstyr. Videre at sameierne er særlig ansvarlig for å forsikre seg om at brannvarslere og slukkeutstyr som er påbudt i boenheten er intakte. Ikke glem at dersom en av oss svikter i forhold til å vise aktsomhet så kan det få store konsekvenser også for øvrige sameiere. 

Styret har et overordnet ansvar for hele sameiet og et særlig ansvar for fellesområdene. Styret vil i første kvartal 2017, som et viktig HMS tiltak, fokusere på brannvern /brannverntiltak. Mer informasjon kommer på nyåret. 

Vi ønsker alle en god og trygg jule-og nyttårshøytid.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s