Vil du selge parkeringsplass?

I sameiet finnes det interessenter til kjøp av parkeringsplass. En seksjonseier er interessert i plass i hvilket som helst garasjeplan. En annen seksjonseier kun interessert i 75A. Ta kontakt med Linn i styret som kan videreformidle til interessenter hvis det er aktuelt med salg.

2 tanker på “Vil du selge parkeringsplass?

  1. Hei,
    Hvis du med «nabo» mener en som ikke bor i sameiet, så kan du ikke kjøpe plass. Det er ikke tillatt å selge ut av sameiet, verken for styret eller for seksjonseierne. Du kan imidlertid leie. Det er en plass ledig i åpent garasjeplan nå. Ta gjerne kontakt på oslopanorama@gmail.com hvis dette er av interesse.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s