Årsmøtet 2020

Som dere kjenner til måtte vi, på grunn av COVID-19, utsette årsmøtet, som var berammet til den 15. april. I samarbeid med BORI v/forretningsfører har styret vedtatt å avholde årets årsmøte på en litt annen måte, uten fysisk møte. Opplegget er i samsvar med myndighetenes midlertidige forskrift, vedtatt 8. april 2020, hvor det er åpnet for mulig avholdelse av årsmøter enten digitalt eller på annen betryggende måte.

Det er sendt ut informasjon om den praktiske gjennomføringen av årets årsmøtet. Stemmebokser ble satt ut i inngangspartiet på hver av blokkene torsdag den 30. april og vil bli tatt inn fredag den 8. mai kl. 20:00. Alternativt kan du sende stemmeseddelen til sameiets e-post: oslopanorama@gmail.com med samme frist.

Stemmeboksene blir tatt inn fredag den 8. mai kl. 20.00.

Fristen for å melde saker til årsmøtet var 10. februar 2020.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s